lauantai 11. huhtikuuta 2015

Keittiö The kitchen


Linnea on pitänyt minua kiireisenä monta päivää. Hän keksi, että keittiö on laitettava uusiksi, koska lehdet ovat täynnä ihania ideoita. Linnen lempiväri on vaalean punainen, mutta ei tämä näytä ollenkaan sen väriseltä. Seiniin laitettiin keltaiset tapetit. Siis k-e-l-t-a-i-s-e-t. Voitteko kuvitella.!  Pöytiin tehtiin pyökkiset kannet ja ne lakattiin.

Linnea has kept me busy many days. She got a good idea. We should  renovate the kitchen, because she had seen many good ideas in the magazines. Linnea´s favourite colour is pink, but the kitchen doesn´t look pink at all. The wallpapers are yellow. That means y-e-l-l-o-w. Can you imagine it! (That is not my favourite colour either.)  We had to make new table decks from beech and then they had to be varnished.

 Sivupöytään tein myös uuden kannen. Pieni sähköllä toimiva keittolevy on käytännöllinen. Sillä on kiva keittää ruokaa. Alahyllyllä oleva musta-valkoinen teepannu, lautaset ja kulhot olen saanut Japanista pari vuotta sitten.

The sidetable got also a new deck.There is a small cooking plate on the table. It is nice to cook food by it. There are a teapot, two plates and bowls on the shelf. I have got them from Japan two years ago.

 Mukeja tarvittiin lisää. Siispä teimme niitä. (Muumi-mukien printti on Karoliinan blogista.)
Linnea needed some new cups. We had to decorate them. The Moomin print is from Karoliina´s blog.

Astioita on päästävä tiskaamaan ja tarvittiin tietenkin tiskikaappi. Hana tehtiin itse. Samoin astianpesuharja, astianpesuaine ja tiskirätti.

It is important to do the dishes every day. So we had to build a table with sink.
The tap was made by myself. I made also the brush and Fairy-liquid and dishcloth.

Jääkaappi tehtiin purkkapurkista. Kahvana on kuulakärkikynästä irrotettu osa.
The fridge was made from a bubblegum container. The handle is from a ballpoint pen.

2 kommenttia:

  1. Habéis llevado a la práctica las buenas ideas, porque ha quedado fenomenal. Buena manera de reciclar la caja de chiches....

    VastaaPoista